Tvkar.nl voorzien van Audio en videoprocessing

Recentelijk hebben we twee van de TV trailers van de firma TVkar.nl voorzien van oa Extron video scalers, NEXO  PS geluidssystemen en Dateq audiomixers. De NEXO luidsprekers zijn met behulp van custom-made beugels te bevestigen onder het scherm.

De installaties hebben de eerste klussen al probleemloos achter de kiezen.Indien er extra geluid nodig is kan de firma TVkar.nl terugvallen op onze verhuur inventaris NEXO geluidssystemen

De firma TVkar exploiteerd naast de losse LED video schermen ook all in one LEDVideotrailers. Deze trailers zijn voorzien van eigen stroomvoorziening en regieruimte. Door dit unieke all in one concept kunnen zij binnen 20 minuten een complete presentatie omgeving creeeren voorzien van stroom, regie, geluid en video

Ook interesse in een passend pakket geluid en videoprocessing voor uw led video trailer / Tvkar? vraag naar de mogelijkheden.

Tags: