Nieuw in de verhuur: Roland V-800HD video switcher

Bij evenementen, presentaties en gelegenheden waar diverse videobronnen live aan het publiek gepresenteerd moeten worden, is een degelijke video-mixer een grote vereiste. Zeker als er meerdere bronnen zijn die op verschillende manieren gecombineerd moeten worden! Roland presenteert met trots de V-800HD. Een uitgebreide switcher mixer scaler  om verschillende videobronnen aan te kunnen sluiten, zelfs in full HD.   De V-800HD is een uitgebreid videomixer met diverse technische hoogstandjes. Denk onder meer aan het multi-format concept, dat tot in detail is uitgewerkt. Want niet alleen kunnen er verschillende soorten beeldbronnen aangesloten worden, ook zorgt de V-800HD er voor dat de resolutie volledig aangepast wordt aan de output. Dit kan een handige functie zijn, zeker wanneer normaal beeld met breedbeeld-materiaal gemengd wordt of wanneer u schermen met afwijkende resoluties dient aan te sturen zoals LEDschermen. Elke bron kan afzonderlijk aangepast worden, door middel van cropping, scaling, zoomen en desnoods stretchen. Ingangen zijn aanwezig in de vorm van zowel analoge als digitale DVI, hdmi, maar ook RGB, component, composiet en SDI (SD HD 3G). Verder kunnen twee stilstaande frames ingeladen worden, via een frame capture of USB-stick. Middels de multi-output HDMI-uitgang worden alle kanalen gebundeld op één uitgang weergegeven, waardoor u met een losse monitor altijd uw beeldmateriaal kunt previewen.

Bij ons in de verhuur is de Roland V-800HD samen ingebouwd in case met een phillips 24 inch multiviewer.  Zo ontstaat een professionele complete snel operationele set-up.

v800hd_monitor

v800hd_rear

 

Geef een reactie